toqki

Salam....

Alhamdulilah...pertamanya, toqki mohon ampun sbb lama xmenconteng kt toqkizone ni..bila xbuat entri , maka ramailah dh bising kt toqki, bkpelah lama xupdate blog zie?

Bkn xnk update, tapi mmg masa xmengizinkan toqki dari menjogetkan jari jemari toqki..dan automatiklah bila lama xupdate, maka byklah peristiwa2 yg terlepas dan xdpt toqki selitkan dlm blog ni.

Hrmmm..pada kesempatan yg ada ni, toqki minta maaflah pada shbt2 yg xtau bahawa toqki dh bertukar status..Grin Memang ramai juga lah terkejut, bila toqki dh jupe toqwan pilihan si pilihan hati...hihihi.


Bukan xnk maklum, tp klu toqki maklum awal2, tak suprise lah

Ha!!! Bila kawen, maka riuh lah sekampung, semua ckp nk bab kawen..yg xde niat nk kawen pon jd nk kawen juga, yg xpenah mimpi kawen, mlm tu juga mimpi jd sehari:snow20:

Alhamdulilah, majlis pernikahan toqki dan isteri selamat dilangsungkn dgn penuh kesederhanaan serta dibantu sahabat2, pada hari pagi khamis yg hening 4/12/08 di Masjid Soleh Ja'fary .
ucapan jutaan terima kasih pada shbt2 yg membantu melancarkan perjalanan majlis tersebut..'jazakumullah khairan jaza'. :snow15:

After, majlis ituuuuu...Ntah mcmne..maybe kebetulan kot dgn perkahwinan toqki, terbacalah toqki akan artikel oleh us saifulislam berkenaan kahwin di usia muda ni dan pasti anda pon sudah membacanya...hihihi..toqki suka dgn pndpt us saifulislam tu..tp bkn bermakna toqki setuju, dan xbererti toqki juga nk komen pndpt beliauHot

Rasa nk komen juga..tapi bkn posting kali inilah, cuma toqki nk tekankan disini, apa pun tindakan dan keputusan yg kita ambil, perlunya kita pastikan risiko dan ujian yg bakal kita hadapi.
Toqki suka dgn pandangan us fahmi ex-naqib toqki, jgn jadikan sesuatu keadaan atau perkara itu halangan serta alasan utk kita terus kedepan, pucuk pangkal 'NAK SERIBU DAYA, XNAK SERIBU DALIH'

'Jangan Biarkan anda dipengaruhi Suasana,
Tapi Biarlah anda yg mempengaruhi Suasana'

Cetak Artikel Ini
Kunjungan anda amat saya hargai. Terima kasih. Komenlah dengan penuh hikmah.Gunakanlah Bahasa Melayu yang betul.Kunjungilah T O Q K I SELALU

Label:saya | edit post
1 Response
  1. saye Says:

    ..caiyok toqki...jge toqwan moleq...
    nnt lau toqki dpt baby..ank toqki kne mengena gane ek ngn cucu2?? baby sedare? hehe


Post a Comment